0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mart 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:26 Mart 2019 Salı 08:00:00

İmamoğlu'nun tehdidine rest

‘Zillet ittifakı’nın İstanbul adayı İmamoğlu'nun “Son uyarımdır! Çekil” tehdidine, DSP'nin Avcılar adayı Benli sert tepki gösterdi.

CHP-İP ve HDP’nin içinde yer aldığı ‘zillet ittifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar mitinginde, DSP'nin adayı Handan Toprak Benli'yi “Son uyarımdır! Çekil” sözleriyle tehdit etti. 

CEVABI YAPIŞTIRDI 

CHP’den aday olarak kazandığı belediye başkanlığı görevine devam eden Benli, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden İmamoğlu'na rest çekti. Terör örgütü PKK’nın desteklediği ittifakın adayına karşı Benli mesajında, ''“Son uyarımdır Çekil” diyen @ekrem_imamoglu’na cevabımdır: Çekilmiyorum ne yapacaksınız? .Vuracak mısınız'' ifadelerini kullandı. 

EN BÜYÜK AYIP 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da ‘zillet ittifakı’nın İstanbul adayı İmamoğlu'nun, partisinin Avcılar adayı Benli'ye çekilme talebinde bulunduğunu ifade ederek, “Bu demokrasi adına en büyük ayıptır. Faşizanca bir düşüncedir” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX