0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2019 Çarşamba 09:15:00 - Güncelleme:23 Ekim 2019 Çarşamba 09:15:00

Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor? Sen Anlat Karadeniz final bölümü ne zaman?

Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor? Sen Anlat Karadeniz final bölümü ne zaman? sorusunun yanıtı dizi hayranları tarafından yoğun olarak araştırılıyor. ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk sezonunda reyting rekorları kırıyordu. Ancak Eylül'de yeni sezona başlayan Sen Anlat Karadeniz reytinglerde istediğini bulamadı. Peki, Sen Anlat Karadeniz bitiyor mu? İşte Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini üzecek haber..

Sen Anlat Karadeniz final mi yapıyor? Sen Anlat Karadeniz bitiyor mu? sorularının yanıtı merak ediliyordu. Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini üzen haber geldi. ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk sezonunda reyting rekorları kırıyordu. Ancak Eylül'de yeni sezona başlayan Sen Anlat Karadeniz reytinglerde istediğini bulamadı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Ali Ersan Duru’nun yer aldığı Sen Anlat Karadeniz'in final yapacağını Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu dün köşesinden duyurdu.  Eyüboğlu'nun yazısının iligli bölümünde şu ifadeler yer aldı:

ATV’nin, ilk bölümün ekrana geldiği 24 Ocak 2018’den bu sezon başına kadar, çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ sevenlerini üzecek bir haberim var.

İlk bölümünden itibaren Trabzon’da çekilen dizinin yapımcılığının yanı sıra yazanı ve yönetenlerinden biri olan Osman Sınav’a sordum ‘Sen Anlat Karadeniz’in akıbetini...

Çünkü İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerini paylaştığı projenin geleceğine dair televizyon dünyasında birçok söylenti söz konusuydu.

Sınav, dizinin 64’üncü bölümle ‘final’ yapıp, ATV seyircisine veda edeceğini açıkladı.

Sınav, ATV’ye çekeceği yeni dizi üzerinde çalıştıklarını, henüz cast aşamasına gelmediklerini de söyledi.

Bir bilgi daha vereyim. ATV, ‘Sen Anlat Karadeniz’in ardından çarşamba akşamlarına TRT1’den bu sezon transfer ettiği ‘Kuruluş: Osman’ dizisini koyacak. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX