0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:26 Nisan 2019 Cuma 08:00:00

'Suriyelileri kovacağım'

CHP’li başkanların Suriyeli düşmanlığı sürüyor. Bolu’dan sonra şimdi de İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı, “Suriyelileri kovacağız” dedi.

Bolu’nun CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan, göreve başlar başlamaz Türkiye’de misafir olarak bulunan Suriyelilere yapılan yardımların kesilmesi talimatını vermişti. Özcan, Suriyelilere verilen işyeri açma ruhsatlarını iptal edeceğini de söylemişti. CHP’lilerin Suriyeli düşmanlığına bir yenisi eklendi. İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, katıldığı bir televizyon programında “Suriyelileri buradan kovacağız, Suriye’ye barış geldi, ne işleri var burada” ifadelerini kullandı. Karakayalı, Tanju Özcan gibi Suriyelilere verilen destekleri kaldıracağını kaydetti. CHP’li Rıdvan Karakayalı, Suriyelilerin çalıştırdıkları işletmeler hakkında yasal işlem başlatacaklarını da söyleyerek, “Benim partimin yanında Suriye tabelalı dükkânlar var, onları oradan kaldırtacağım, gidecek onlar buradan” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX