0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Nisan 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:22 Nisan 2019 Pazartesi 08:25:00

Jessica May'den Türkan Şoray kanunları

Tesadüf eseri Türkiye’ye gelen ve kariyerine ‘Yeni Gelin’ dizisiyle oyuncu olarak devam eden Brezilyalı model Jessica May, ‘Soyunmam, öpüşmem, açık filmlerde oynamam’ dedi.

Tolga ASLAN

Defile için Japonya’ya gidecekken orada yaşanan tsunami felaketi yüzünden İstanbul’a gelen ve bir anda şehre aşık olarak burada yaşamaya karar veren Brezilyalı model Jessica May, kariyerine oyuncu olarak devam ediyor. 2 yıl boyunca ‘Yeni Gelin’ dizisinde rol alan güzel model, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden May, Türk Sineması’nın Sultan’ı Türkan Şoray gibi kanunları olduğunun altını çizdi. “Ben hiçbir zaman açık sahnelerde olmam” diyerek ilk kuralını söyleyen model, “Soyunmam ve öpüşmem” dedi. Ekranlarda soyunan meslektaşlarına da gönderme yapan May, “İzlerken bile rahatsız oluyorum. Sanat olan var sanat olmayan var. Şimdi soyunuyorsan reyting için, onu sevmiyorum” dedi. 

Yeni evlenen güzel oyuncu, evi için yaptığı alışverişin bitmediğini söyledi. Etiler’de ev dekorasyon mağazalarını gezen güzel, “Evin eksiği bitmiyor” diyerek gün boyu noksanlarını tamamlamak için uğraştı. 

Türk adetlerini benimsedi 

Yaklaşık 3 yıldır İstanbul’da yaşayan Brezilyalı model, fotoğrafçı Hüseyin Kara’yla da geçtiğimiz sene sonu dünyaevine girmişti. Brezilya’da düğün yapan May, “Türkiye’de düğünlerde çok fazla takı takılıyor. Bizim orada böyle bir adet yok. Keşke burada düğün yapsaydım” diyerek pişmanlığını dile getirmişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX