0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2019 Cumartesi 11:47:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2019 Cumartesi 11:49:00

Selami Şahin'in Çeşme'deki mekanı battı, programlar iptal edildi

Selami Şahin'in Çeşme'deki mekanının gazino kısmı maddi imkansızlıklar sebebiyle battı. Geçen bayramda sahne alması planlanan Bülent Ersoy ve Linet'in programları iptal olurken, Şahin de kendi mekanı yerine Alaçatı'da bir mekanda konser verdi.

Selami Şahin'in oğullarının ortak olarak sezon başında Aya Yorgi'de açtığı mekanın gazino kısmının kapandığı öğrenildi. Diğer kısımları hala aktif olarak hizmet veren mekanın gazino kısmının maddi imkansızlıklar nedeniyle kapandığı iddia edildi. Mekanda sahne alan birçok sanatçının hala paralarını alamadığı, bazılarının ise daha önceki sahne ücretlerinden düşük miktarlara sahneye çıktığı da konuşulanlar arasında.

Kurban Bayramı'nda gazinoda sahne alması planlanan Bülent Ersoy ve Linet başta olmak üzere birçok sanatçının programlarının da bu yüzden iptal edildiği öne sürüldü. Selami Şahin'in bayramda kendi mekanı yerine Alaçatı'da sahne alması da bu iddiaları güçlendirdi.

(Yeni Asır)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX