0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 17:34:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 17:35:00

Fenerbahçe dediler Flamengo çıktı

Sezon başı ve devre arası transfer döneminde ismi ciddi şekilde Fenerbahçe ile anılan Milan'ın savunma oyuncusu Cristian Zapata, Brezilya'ya gitmeye hazırlanıyor.

İtalya Serie A takımlarından Milan forması giyen ve hem sezon başı hem de devre arası transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Cristian Zapata, sürpriz bir şekilde Brezilya'ya gitmek üzere.

Kolombiyalı stoperin Brezilya Ligi takımlarından Flamengo ile görüştüğü ve transferin son aşamaya geldiği belirtildi.

Milan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 32 yaşındaki futbolcuya şu anda gelen en iyi teklifin Flamengo'dan geldiği kaydedildi.

''FENERBAHÇE TEKLİFTE BULUNDU''

Zapata'nın menajeri Ivan Ramiro Cordoba, devre arası transfer döneminde yaptığı açıklamalarda ''Onunla ilgilenen kulüpler var. Brezilya'dan, Meksika'dan ve özellikle Türkiye'den isteyenler var. Şu ana kadar sadece Fenerbahçe 3 yıllık teklifte bulundu ancak diğer iki Türk takımı Beşiktaş ve Galatasaray da ilgileniyor. Milan da sözleşme uzatmaya sıcak ancak 1 yıldan fazla önermeye yanaşmıyorlar.'' sözlerini kullanmıştı.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX