0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00

'Futbolu bırakabilirim'

Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Atiba Hutchinson, ülkesi Kanada’dan gelen teklifl ere rağmen futbolu bırakmayı düşündüğünü söyledi. 37’lik yıldız, “Bu düşünce bir süredir kafamda dolaşıyor” dedi.

GÜNEŞ

BELKİ TEKRAR DÜŞÜNÜRÜM

KANADA Milli Takımı’nın yarın Fransız Guyanası’yla oynayacağı maçta Kanada’daki son milli maçına çıkacak olan Beşiktaş efsanesi Atiba Hutchinson, ülkesinde krallar gibi karşılandı. Kanada medyası, 6 kez “Yılın Kanadalı Futbolcusu” seçilen Atiba’yı bulmuşken röportaj yapma yarışına girdi. CBS’e konuşan 37 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Futbolu bırakma kararı, şu an kafamda dolaşıyor. Bu yazı mükemmel geçirirsem, bir daha düşünebilirim elbette” diye konuştu.

HER ŞEY YAZIN BELLİ OLACAK

ATİBA, “Şu anda kendimi zinde görüyorum. Oynadığım futboldan keyif alıyorum. Beşiktaş’ta işlerim yolunda gidiyor, bir sorun yaşamıyorum. Tabii ki yaşımdan dolayı ağrılar, sakatlıklar zaman zaman yaşıyorum. Ama iyi durumdayım. Her şeyi yaz geldiğinde göreceğiz. Haziran 2019’a kadar Beşiktaş ile sözleşmem var. Sonra Kanada ile Gold Cup’a katılacağım. Türkiye’de de ligi iyi bir şekilde bitirmek istiyorum. Kariyerimle ilgili her şey yaz aylarında belli olacak” dedi.

BACAKLARIM ESKİSİ GİBİ DEĞİL

YILDIZ futbolcu şunları söyledi: “Dürüst olmak gerekirse, her geçen gün kendimi çok daha iyi hissediyorum. Geçen sezonun sonunda bileğimden ameliyat oldum. Şimdi çok daha rahatım. Bedenimi biraz daha hafif hissediyorum. Son 2 yıldır en iyi form durumuna çıktım. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse bacaklarım eskisi gibi değil. Kendimi zorlarım ve belki bırakma kararımı erteleyebilirim. Önümüzdeki birkaç ay nasıl gideceğine bakacağım. Artık, hep yaşadığım günü düşünüyorum.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX