0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Şubat 2019 Pazartesi 10:31:00 - Güncelleme:18 Şubat 2019 Pazartesi 10:32:00

Menajeri açıkladı! 'Diagne henüz adaptasyon sürecinde'

Galatasaray'ın yeni golcüsü Mbaye Diagne'nin menajeri Claudio Druetta oyuncusu için önemli açıklamalarda bulundu.

Ocak ayında 10 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer olan ve şampiyonluk halinde Kasımpaşa’ya 3 milyon euro daha ödeme yapılacağı iddia edilen Mbaye Diagne, dün oynanan maçta da etkisiz kalınca taraftarların aklında soru işaretleri oluşmaya başladı.

DİAGNE ADAPTE OLAMADI

Yüklü bir bonservis bedeliyle transfer edilen Diagne sarı kırmızılı formayla Trabzonspor maçında penaltıdan gol bulmasına rağmen etkisiz ve ağır görüntüsü dikkatlerden kaçmazken, 27 yaşındaki Senegalli’nin Benfica ve Kasımpaşa performansı camiada tepkilere yol açtı. Sosyal medyadan kendisine aşırı tepki gösteren taraftarlar karışında yapılan sert yorumlara sayfasını kapatan Diagne’nin moralsiz olduğu gözlemlenirken, tecrübeli golcünün henüz Galatasaray’a adapte olamadığı anlaşıldı.

Oynadığı 3 maçta kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Diagne hakkında menajeri Claudio Druetta önemli açıklamalarda bulundu. Mbaye’nin kariyerinde Galatasaray gibi büyük bir takım olmadığına dikkat çeken Druetta, biraz daha zaman isterken, Diagne’nin en kısa sürede adaptasyon sürecini atlatacağını belirtti.

İşte Claudio Druetta’nın açıklamaları...

Diagne daha önce Galatasaray kadar büyük bir kulüpte oynamadı, yani ilk kez kendisinden bir şeyler bekleyen bir takıma geldi. Trabzonspor maçında golünü attı, Benfica karşısında ilk Avrupa deneyimini yaşadı, son Kasımpaşa sınavında ise bana göre iyiydi ve elinden geleni yaptı. Diagne şu anda alışma döneminde, kendisine biraz daha zaman tanınmalı. Bana ‘Trezeguet’siz oynayamıyor’ gibi yorumlarda bulunuyorlar ama böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Takımda Belhanda, Feghouli, Onyekuru ve diğer arkadaşlarına alışacak, bunun için dediğim gibi sadece biraz sabır gerekiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX