0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2019 Pazar 22:30:00 - Güncelleme:20 Ocak 2019 Pazar 22:31:00

Ünal Karaman: Genç çocuklarımız meyve gibi olgunlaşacak ve ağızlarda güzel bir tat bırakacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Başakşehir maçının ardından konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Medipol Başakşehir'e 4-2 mağlup oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ünal Karaman, aldıkları sonucu değerlendirirken genç oyuncuları hakkında da konuştu.

Tecrübeli teknik adam oyuncularına teşekkür ederken ''Oyuncularıma teşekkür ederim. Genç oyuncularımızla bazen zorlanıyoruz ama araya 'inceler' de girince biraz daha zorlanıyoruz. Onların yorumunu size bırakıyorum'' dedi.

Gençlerin zamana ihtiyacı olduklarını da söyleyen Karaman ''Genç çocuklarımız olgunlaşacak. Meyve gibi olgunlaşacaklar ve ağızlarda güzel bir tat bırakacaklar'' şeklinde konuştu.

Ünal Karaman, Sosa hakkında da ''Jose Sosa'nın sakatlığı biraz daha sürecek. İyi şekilde çalışıyor ama onu korumalıyız. Galibiyetten daha önemli şeyler var. Gelişmeleri sizlere bildiririz'' ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX