0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2019 Cumartesi 10:01:00 - Güncelleme:20 Nisan 2019 Cumartesi 10:05:00

2 milyon euro + imza parası

Yeni sezon transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe'den gündeme bomba gibi düşecek bir hamle geldi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe'den gündeme bomba gibi düşecek bir hamle geldi. Sarı lacivertliler, Galasaray'ın büyük oranda anlaştığı Ryan Babel için harekete geçti. Sportif direktör Comolli, Hollandalı yıldızın menajeri ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede Babel'in Fulham'daki durumu transfer planlaması masaya yatırıldı. Taraflar önümüzdkei günlerde birkez daha bir araya gelecek ve bu kez ekonomik şartlar konuşulacak. 

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki Hollandalı futbolcuya 2 milyon euro garanti ücret teklif edecek. Ayrıca imza parası da önerilecek.  Bu gelişme sonrası Galatasaray'ın da harekete geçmesi bekleniyor. Sarı kırmızılıların Babel'e yaptığı teklifi revize edeceği öğrenildi.

Transfer savaşını hangi tarafın kazanacağı merak konusu.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX