0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Nisan 2020 Çarşamba 13:15:00 - Güncelleme:08 Nisan 2020 Çarşamba 13:15:00

Karşıyaka'da Cenk futbolu çok özledi

Kaynak: DHA

ABONE OL

KORONAVİRÜS pandemisi nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor organizasyonlarına 19 Mart'tan bu yana ara verilirken TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Play-Off yarışı veren Karşıyaka'nın kaptanlarından Cenk, futbolu çok özlediğini söyledi.

Liglerin salgın tehlikesi atlatıldığında mutlaka tamamlanması gerektiğini dile getiren futbolcu, “Ligin haziranda tekrar başlayıp çarşamba-pazar maçlarıyla kısa periyotta bitirileceğini düşünüyorum. Tarih uzarsa futbolcuları bu kez de sıcak zorlar. Biz kendimizi her an başlayacak gibi hazır tutacağız. Sezon yeniden başlayınca 2'nci Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

9 YIL BEKLEDİ SALGINA DENK GELDİ

Karşıyaka’nın altyapı patentli vazgeçilmez stoperi Cenk’in haziran ayında yapmayı planladığı düğün salgın dönemine denk geldi. Geçen yaz bedelli askerlik görevini yerine getiren Cenk, “Nişanlım Sümeyye’yle 9 yıldır bekliyoruz. 28 Haziran’a düğün tarihi alıp bütün hazırlıkları yaptık. Onda da düğünümüz eşi görülmemiş dünya çapındaki pandemi dönemine denk geldi. Devletten hazirandaki düğünlerin ertelendiğiyle ilgili bir karar da çıkmadı. O tarihte ligin de devam etme ihtimali var. Şu an ne olacağını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler : Karşıyaka koronavirüs çenk futbul
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX