0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 13:25:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 16:55:00

Abdurrahim Albayrak'tan transfer açıklaması! 'Her şey yolunda gidiyor'

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Alan Carvalho ile ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Alan ile çok öncelerden kendisiyle ve kulübüyle anlaştık. Herhangi bir pazarlık söz konusu değil. Her şey yolunda gidiyor."

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Duabi'den dönüşün ardından Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Alan ile ilgili açıklama yapan Abdurrahim Albayrak, "Dubai'de birçok futbolcuyla görüştük. Alan ve kulübüyle çok önce anlaştık. Aramızdaki pazarlık söz konusu değildi. Alan ve kulübüne teşekkür ederim. Her şey yolunda gidiyor. Kulüp bir açıklama yaptı, bekleyip göreceğiz arkadaşlar. Alan gelmek için her şeyi yapıyor." dedi.

Pato ile ilgili de konuşan Albayrak, "Pato'nun kulübüne sonsuz teşekkür ediyorum. Kulüp yetkilileri ve Pato ile bir saate yakın görüştük. Pato, bizim oraya gitmemiz nedeniyle teşekkür etti ancak kulübüyle sorunları var, onları çözmesi gerekiyor. Türkiye'ye dönmem gerekiyordu çünkü hastam var. Bu yüzden oyuncular olmadan döndüm. 10 tane görüştüğümüz isim var, Galatasaray'a transfer yapacağız" diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX