0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:12 Ocak 2019 Cumartesi 08:00:00

Adrien Silva Fener'e kaldı

Maliyetinden dolayı hiçbir kulübün transfer etmek için yanaşmadığı Adrien Silva, Fenerbahçe’ye kaldı. Slimani'de olduğu gibi en azından maaş yükünden kurtulmak isteyen Leicester City'nin, Sarı-Lacivertliler’in kiralama teklifini kabul edeceği bildirildi.

DAMİEN COMOLLİ ÇOK İSTİYOR

■F.BAHÇE Sportif Direktörü Damien Comolli'nin ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Leicester Cityli Adrien Silva’ya talip çıkmadı. İngiliz basınında yer alan haberlerde; Leicester City'nin 24.5 milyon euroya transfer edip bir türlü beklediği katkıyı alamadığı 29 yaşındaki Portekizli oyuncuyu, PSG, Monaco ve Sporting Lizbon ile birlikte birçok kulüp talip oldu ancak hiçbiri resmi bir teklif yapmadı. Haberde, masada olan tek tekli�in Fenerbahçe’nin olduğu yazıldı.

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

LEİCESTER City'nin 20 milyon euro bonservis talep ettiği oyuncunun maaşının da net 3.5 milyon euro, brütü ise 5.9 milyon euro olduğu öğrenildi. Silva için hiçbir kulübün bu maddi yükün altına girmek istemediği belirtildi. City'nin de tıpkı Islam Slimani'de olduğu gibi maaşından kurtulmak için Sarı-Lacivertliler’den gelen kiralama tekli�ini kabul edebileceği vurgulandı. Bu sezon Premier Lig’de sadece 5 maçta forma giyen Silva, takımına sadece 1 asistlik katkı yaptı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX