0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2018 Çarşamba 10:52:00 - Güncelleme:17 Ekim 2018 Çarşamba 10:54:00

Arda Turan'ın Çin'e gideceği iddia edildi

Son yaşananların ardından Arda Turan'ın Çin'e gideceğine dair iddia ortaya atıldı.

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Attila Gökçe, son yaşanan olayların ardından Arda Turan'la ilgili bir yazı kaleme aldı. Ünlü yazar, Arda Turan'a Çin yollarının göründüğünü belirtti.

İşte yazının o bölümü:

"Başakşehir Spor Kulübü, kuruluşundan beri en kritik dönemi yaşıyor.

Borçları yok. Kimseyle kavgaları yok. UEFA, Financial Fair Play ilkeleri, CAS, TFF gibi kurumlarla alıp veremediği de yok.

Sadece Arda için hiç de hak etmedikleri büyük sıkıntıları var.

Pazartesi akşamı yaptıkları olağanüstü yönetim kurulu toplantısından sonra Arda’ya 2,5 milyon TL ceza verdiklerini açıkladılar. Karar ve yaptırım hakları saklı.

İsteseler, kiralık filan demeden, PFDK’dan aldığı cezaya dayanarak sözleşmesini feshedebilirlerdi. Bu soruyu Başkan Göksel Gümüşdağ’a sordum: “Böyle bir uygulama yaparsak, onu uçurumdan aşağı atıp öldürmüş olabiliriz” dedi. Sonradan açıkladıkları karar da bu yaptırımın şimdilik uygulanmadığını gösteriyor.

Göksel Gümüşdağ sabırsızlıkla yılbaşını bekliyor.

Marco Polo gibi... Arda Turan’a da galiba Çin yolları görünüyor."

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX