0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2018 Perşembe 15:54:00 - Güncelleme:08 Kasım 2018 Perşembe 15:56:00

Ayew'den milli takım açıklaması: En iyisini yapacağım

Andre Ayew bir yıl aradan sonra tekrar Gana Milli Takımı kadrosuna alındı, Etiyopya maçında elinden gelenin en iyisini yapacağına dair söz verdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Andre Ayew’e uzun bir aranın ardından milli davet geldi. Gana’nın Afrika Uluslar Kupası’nda Etiyopya ile oynayacağı karşılaşma için Andre’ye, kardeşi Jordan Ayew ile birlikte milli davet geldi. Son olarak geçtiğimiz yıl Kongo maçında oynayan sarı-lacivertli futbolcu böylece bir yıl aradan sonra yeniden davet aldı. 

Futbolcunun amcası Sola Aiyew konuyla ilgili açıklamalarda bulundu: “Ayew kardeşlerin yeniden milli takıma alınmaları aile için iyi bir haber. Kendilerinden Etiyopya karşısında en iyi futbollarını sergilemelerini istedik. Onlar da bizi hayal kırıklığına uğratmayacaklarına dair bize güvence verdiler. Gelecek yılki Afrika Uluslar Kupası aile için çok önemli. Bu yüzden onlar da kendilerini kanıtlamak için kararlılar”. 

(Milliyet)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX