0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Eylül 2018 Cuma 16:48:00 - Güncelleme:14 Eylül 2018 Cuma 16:53:00

Aykut Kocaman'ın Ozan Tufan ile ilgili raporu ortaya çıktı

Aykut Kocaman'ın Ozan Tufan hakkında hazırladığı rapor genç futbolcuyu bitirdi.

TFF’ye gönderilen 28 kişilik esame listesinde adı bulunmayan ve genç yaşına rağmen kariyerinde resmen dip yapan Ozan Tufan’da tüm gerçekler ortaya çıktı.

Aykut Kocaman döneminde kadro dışı kalan ve yüzüne bakılmayan futbolcu, Cocu’nun da beğenisini kazanamazken her iki teknik adamın milli oyuncu neden tercih etmediği belli oldu.

İŞTE FENERBAHÇE’DE YAŞANAN OZAN TUFAN SÜRECİ…

Aykut Kocaman döneminde ligde 9 maçta forma şansı bulan ve 3 gol 1 asistlik performansıyla aslında iyi de gözüken Ozan Tufan’ın antrenmanlardaki tutumu ve uyuşuk tavırları Kocaman’ın gözüne çarptı. Kendisiyle defalarca kez konuşmasına rağmen bu tutumundan vazgeçmeyen Ozan Tufan, bir anlamda kendi ipini çekerken, deneyimli teknik adam hazırladığı raporu Ali Koç ile paylaştı.

Ali Koç başkan olduktan sonra Aykut Kocaman’la yaptığı toplantıda takım hakkında geniş çaplı bir analiz/rapor hazırlayan Kocaman’ın bu raporda Ozan Tufan hakkında olumsuz ifadeler kullandığı belirtilirken, Comolli ve Cocu’nun da Ozan konusunda uyarıldığı ifade edildi. Antrenmanlarda son derece isteksiz, ukala ve uyumsuz olduğu belirtilen Ozan için, diğer arkadaşlarına kötü örnek olduğu yazılırken, oyuncunun sürekli kilo almasının nedenlerinin başında tembelliğinin gösterilmesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde C.Palace’ın kapısından dönerek hayal kırıklığı yaşayan 23 yaşındaki oyuncunun bu yaz transfer sezonunda ise iyi anlaştığı hocalarının (Şenol Güneş-Fatih Terim) yanına gidememesi, Ozan’ı resmen bitirdi.

2015 yılında Bursaspor’dan 7 milyon euro’ya transfer edilen Ozan Tufan’ın değeri 2 milyon euro’lara kadar düşerken, oyuncunun menajer değiştirmesi de kariyerinin en büyük hatalarından birisi olarak gösterildi. Ahmet Bulut’tan Fali Ramadani’ye geçen Ozan, Fenerbahçe’nin TFF’ye gönderdiği 28 kişilik kadroda kendine yer bulamazken, genç yeteneğin tembel yapısı diğer kulüplerin transfer için Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya engel olduğu belirtiliyor.

(Diriliş Postası)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX