0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ocak 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:13 Ocak 2019 Pazar 10:27:00

Balotelli heyecanı

Nice’den ayrılacak olan Mario Balotelli İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda görülen İtalyan yıldız, Instagram hesabına da ‘Aslan’ emojisi koyunca, Galatasaraylı taraftarlar heyecanlandı. Sarı-Kırmızılı kulübün Balotelli ile görüşme halinde olduğu iddia edildi.

PAZARLIK MASASINA OTURDU

GALATASARAY’DA Mario Balotelli heyecanı… Fransız ekibi Nice’de teknik direktör Patrick Viera ile sorun yaşayan ve satış listesine konulan İtalyan oyuncunun adı yeniden Galatasaray’la anılmaya başlandı… Geçtiğimiz gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendiği belirtilen 28 yaşındaki golcünün, ardından İstanbul’da bir otele yerleştirildiği ve burada Sarı-Kırmızılı yöneticilerle pazarlık masasına oturduğu ifade edildi. 

İTALYAN YILDIZ DUYURDU

BALOTELLİ’NİN havalimanında görüntülenmesinin ardından Instagram hesabına da ‘Aslan’ emojisi koyması, heyecanın bir kat daha artmasını sağladı… Yıldız golcü, sonrasında resmi Instagram adresine kardeşi Enock Barwuah ile birlikte olduğu fotoğrafı koydu. Asıl bomba ise bu paylaşımın ardından yaşandı. Eski İtalyan futbolcu Fabrizio Miccoli, bu fotoğrafın altına, “Kardeşim senin Galatasaray'a gideceğini söylüyorlar” mesajını yazdı.

MESAJ YAĞMURUNA TUTTULAR

İTALYAN yıldızın kardeşi Barwuah, Miccoli’nin bu yorumunu beğendi… Sosyal medyada bomba etkisi yaratan bu hareket sonrasında Galatasaraylı taraftarlar, Süper Mario’nun hesabına ‘Come to Galatasaray’ (Galatasaray’a gel) mesajları atmaya başladı… Sezonun ilk yarısında Nice formasıyla 10 resmi maça çıkan Balotelli, gol sevinci yaşayamadı. Agresif yapısıyla tanınan Balo, bir süredir Nice ile idmanlara da çıkmıyo

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX