0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 09:29:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 09:33:00

Başakşehir'de operasyon! 2 yıldız eşyalarını topladı bile

Şampiyonluğu geçen hafta kaybeden ve gelecek sezon için düğmeye basan Başakşehir iki golcüsünü gönderme kararı aldı. Turuncu-Lacivertli ekipte, yolların ayrılacağı diğer isimler önümüzdeki günlerde netleşecek.

MEDİPOL Başakşehir’de artık gelecek sezonun hazırlıkları başladı. Şampiyonluğu geçen hafta kaybeden Turuncu-Lacivertli takım hem gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro oluşturmak, hem de Devler Ligi’nde başarılı olmak için harekete geçti. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın geniş bir rapor hazırladığı öğrenilirken, ilk olarak Emmanuel Adebayor ve Dembe Ba’nın biletinin kesileceği ifade edildi. Yaprak dökümünün bu iki oyuncu ile sınırlı kalmayacağı ve gönderilecek diğer futbolcuların ise önümüzdeki günlerde netleşeceği kaydedildi.Başakşehir yönetimi gönderilecek isimler belirlendikten sonra yerlerine alınacak oyuncular için kolları sıvayacak ve bu sezon sıkıntı yaşanan bölgelerdeki aksaklık giderilecek.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX