0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2018 Pazartesi 19:44:00 - Güncelleme:18 Haziran 2018 Pazartesi 20:01:00

Belçika, Panama'yı 3-0 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı

2018 Dünya Kupası G grubu ilk maçında Belçika, Panama’yı 3-0 mağlup etti.

Dünya Kupası G Grubu'nun ilk maçında Belçika, ilk yarıda çok zorlanmasına rağmen tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele eden Panama'yı 3-0 mağlup etti ve turnuvaya galibiyetle başladı.

Dünya Kupası G Grubu'nun ilk maçında Belçika ve Panama, Sochi'de karşı karşıya geldi. Belçika, rahat kazanması beklenen maçta ilk yarıda çok zorlandı ancak ikinci yarı açıldı ve Panama'yı 3-0 mağlup ederek kupaya 3 puan ile başladı.

İLK YARIDA TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

İlk yarıda düşük bir tempoda mücadele eden ve beklentilerin çok uzağında bir futbol ortaya koyan Belçika, rakip kalede ciddi bir tehlike yaratamadı. İlk yarım saatin ardından Belçikalı taraftarlar, takımlarının sürekli yan pas yapması nedeniyle futbolcuları ıslıkladı ve protesto etti.

İKİNCİ YARI LUKAKU DEVREYE GİRDİ

İkinci yarıya ise Belçika çok farklı başladı. Karşılaşmanın 47. dakikasında Driens Mertens'in golüyle kilidi kırdı. Turnuvanın gol kralı adayları arasında gösterilen Romelu Lukaku ise 69 ve 75. dakikalarda attığı gollerle skoru belirledi.

GELECEK İÇİN IŞIK VERMEDİ

Turnuvanın gizli favorileri arasında gösterilen Belçika, özellikle ilk yarıda gösterdiği futbolla hayal kırıklığı yarattı. Zaman zaman defans problemleri yaşayan Belçika, hücumda da çok sayıda top kaybı yaptı.

Kötü futboluna rağmen Dünya Kupası'na galibiyetle başlayan Belçika, gruptaki bir sonraki maçında 23 Haziran'da Tunus ile karşılaşacak. Panama ise İngiltere ile mücadele edecek.

İLK 11'LER

Belçika: Courtois, Alderweireld, Vertonghen, Boyata, Meunier, Witsel, De Bruyne, Carrasco, Hazard, Mertens, R. Lukaku

Panama: Penedo, Roman, Escobar, Davis, Murillo, Gomez, Godoy, Cooper, Barcenas, Rodriguez, B. Perez

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX