0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2018 Pazar 13:37:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2018 Pazar 13:38:00

Beşiktaş'tan Deniz Türüç harekatı!

Beşiktaş'ta transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Talisca'nın ayrılmasının ardından 10 numara mevkiindeki boşluğu doldurmakta zorlanan siyah-beyazlılar, geçen sezon biter bitmez transferi gündeme gelen Kayserisporlu Deniz Türüç'e yeniden listenin üst sıralarına aldı.

10 milyon euro serbest kalma bedeli olan Deniz için Kayserispor Başkanı Erol Bedir daha önce yapılan görüşmelerde takas için sadece Gökhan Töre'yi düşünebileceklerini söylemişti.

Deniz Türüç için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde yapılan Kulüpler Birliği toplantısında bir kez daha Başkan Bedir'le konuştu.
Başkan Orman, Kayserispor Başkanı Bedir'in, Gökhan Töre fikrinin sabit olduğunu gördü. Hazırlık kampının iyilerinden olmasına rağmen teknik direktör Şenol Güneş'in geride kalan 5 maçta sadece 28 dakika şans verdiği ve iki LASK maçının kadrosunda da yer almayan Gökhan Töre konusunda bir görüşme yapma kararı daha aldı.

Eğer Şenol Güneş, Başkan Orman'a yıldız oyuncu Gökhan Töre'den faydalanamayacağını söylerse; Fikret Orman'ın da Deniz-Gökhan takası için Kayseri'nin kapısını yeniden çalacağı ifade edildi.

25 yaşındaki Deniz Türüç, Kayserispor formasıyla 116 resmi maçta görev yaptı.

Yıldız oyuncu bu maçlarda 25 gol attı, 20 de asist yaptı ve toplam 45 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Fotomaç

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX