0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Mart 2017 Çarşamba 20:26:00 - Güncelleme:29 Mart 2017 Çarşamba 20:38:00

Beşiktaş'tan kaleye 2 transfer birden

Gelecek sezon hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde kalede sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, Harun Tekin ve Ali Vural Şaş'ın peşine düştü.

Astra Giurgi ile oynanan hazırlık maçında yediği gollerden sonra tribünlerden tepki alan ve ‘Fabri’ tezahüratlarıyla karşı karşıya kalan Tolga Zengin Beşiktaş yönetimine güven vermezken, siyah beyazlı idarecilerin ikinci kaleci konusunda çalışmalara başladığı belirtildi.

HARUN TEKİN MOLDOVA MAÇINDA BİR HAYLİ İYİYDİ

Geçtiğimiz sezon Bursaspor’da beraber çalıştığı bütün öğrencilerini Fenerbahçe’ye kaptıran Şenol Güneş, yeşil timsahlardan bu sefer Harun Tekin’i transfer etmeye çok yakın. Tolga Zengin’in kalede gereken güveni vermediğini gören Beşiktaş’ın milli eldiven Harun Tekin’e talip olduğunu öğrenilirken, 27 yaşındaki file bekçisinin Şenol Güneş’le yeniden bir araya gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ ALİ ŞAŞAL'I DA TRANSFER EDECEK

Gelecek sezon büyük bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olan Beşiktaş’ta kale güvenli ellere emanet edilmek istenirken, yönetimin Harun Tekin’in haricinde Sivasspor’un 26 yaşındaki kalecisi Ali Şaşal Vural’ı da transfer etmek istediği anlaşıldı. Bu sezon PTT 1.Lig’de 15 maça çıkan Ali Şaşal kalesinde 9 gol görürken deneyimli eldiven sadece 1 sarı kart gördü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX