0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2018 Cuma 01:00:00 - Güncelleme:23 Şubat 2018 Cuma 01:00:00

'Cumhurbaşkanımızı izleyerek büyüdük'

BAŞAKŞEHİR Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çocukken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı izlediğini söyledi.

BAŞAKŞEHİR Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çocukken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı izlediğini söyledi. CRI TÜRK'te bir radyo programına katılan Avcı, Kasımpaşa’nın futbol açısından kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanı Erdoğan da benim gibi futbola Kasımpaşa’da başladı, çocukken onun maçlarını izleme fırsatı buldum. İyi bir futbolcuydu” dedi

ARDA’YI KAZANMALIYIZ

ARDA hakkında da konuşan genç çalıştırıcı, “Arda’yı G.Saray altyapısından beri tanırım. Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesi. Hata yapmadı mı yaptı. Ama bir iki hata ile onu yerin dibine sokamayız. Bu markayı kaybetmememiz lazım” diye konuştu. Avcı, eski öğrencisi Cengiz Ünder’in İtalya’da daha da başarılı olacağından emin olduğunu sözlerine ekledi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX