0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ocak 2020 Cuma 22:38:00 - Güncelleme:24 Ocak 2020 Cuma 22:39:00

Kosova Dışişleri Bakanı: Türkiye'de depremden etkilenen bölgelerde yardıma hazırız

Kosova Birinci Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Pacolli, Elazığ'daki depreme ilişkin, "Türk dostlarımızın yanındayız. Kosova Güvenlik Güçleri, depremden etkilenen böKosova Dışişleri Bakanı: Türkiye'de depremden etkilenen bölgelerde yardıma hazırızlgelerde yardım sunmaya hazırdır." dedi.

Kosova Birinci Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Behgjet Pacolli, Elazığ'da meydana gelen depremde can kaybının olmaması temennisinde bulunarak, depremden etkilenen bölgelerde yardım sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu etiketleyen Pacolli, Elazığ'da meydana gelen depremle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti.

Pacolli, "Can kaybının olmamasını umuyor ve dua ediyoruz. Bu anlarda Türk dostlarımızın yanındayız. Kosova Güvenlik Güçleri, depremden etkilenen bölgelerde yardım sunmaya hazırdır." ifadesini kullandı.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX