0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mayıs 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:17 Mayıs 2019 Cuma 08:00:00

Euroleague’de büyük heyecan

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan THY Euroleague yarı finalinde, iki Türk takımı Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes bugün karşı karşıya gelecek. Sonuçta kazanan Türkiye olacak.

GÜNEŞ

■ BASKETBOL THY Euroleague’de Final Four heyecanı bugün İspanya'da başlayacak. Türkiye'den Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, İspanya'dan Real Madrid ile Rusya'dan CSKA Moskova takımları, 2018-2019 sezonunun en büyüğü olmak için Vitoria-Gasteiz kentinde Fernando Buesa Arena'ya çıkacak. Euroleague tarihinde ilk kez Final Four’da iki Türk takımı mücadele edecek. Finalde bir Türk takımı olması garanti.

FİNAL FOUR’DA SAKATLIK SORUNU

 ■ FENERBAHÇE Beko, Final Four’a büyük sakatlık sorunlarıyla geldi. Sarı-Lacivertliler’de Lauvergne ile Datome, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. İki oyuncu da oynayamayacak olmalarına rağmen İspanya'ya gelerek takımı yalnız bırakmadı. Sakatlıkları bulunan Vesely ile Kalinic'teki belirsizlikler ise devam ediyor. İki oyuncunun da yapılacak son antrenman sonrası oynayıp oynamayacağı belli olacak.

KENDiMiZE GÜVENiYORUZ

■ATAMAN: “Avrupa Ligi'nin gelmiş geçmiş en iyi antrenörü ve sezonun en iyi takımına karşı oynayacağız. Kendimize güveniyoruz ve yapacağız . İki Türk takımının burada olması, ekol olan Anadolu Efes'in yıllar sonra hak ettiği Dörtlü Final'e çıkması benim için gurur kaynağı. Avrupa'nın en iyisi olmak için mücadele edeceğiz.

F4 SAVUNMASI YAPACAĞIZ

■OBRADOVİC: “28 galibiyetle buraya geldik. 29 ve 30. galibiyetlere ihtiyacımız var. Takımıma güveniyorum. Anadolu Efes ikili oyunları çok iyi oynuyor. Biz de Dörtlü Final seviyesinde savunma yapacağız. İkili oyunu çok iyi oynayan 5-6 oyuncuları var. Datome ve Lauvergne kesin yok, Kalinic ile Vesely hazır değil ama oynayabilirler.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX