0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2017 Pazartesi 11:29:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2017 Pazartesi 11:31:00

Feghouli: Mehmet Topal benim kardeşim gibidir

Galatasaray'ın West Ham'dan yeni transfer Feghouli yayıncı kuruluşa Mehmet Topal'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın West Ham'dan yeni transfer Feghouli yayıncı kuruluşa samimi açıklamalarda bulundu...

Mehmet Topal ile Valencia'da beraber oynadık. Kardeşim gibiydi. Orada çok güzel günler geçirdi. Buraya çok büyük bir arzuyla geldim. Elimden gelenin en iyisini vermek istiyorum. Bundan sonrasını antrenör seçimi belirleyecek. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Tüm Galatasaraylılara ve Türk halkına saygı duyuyorum. Türkiye, büyük tarihi olan bir ülke. Cezayir ile buradaki taraftarlar arasında çok benzerlik var. Milli duygular, futbol rekabeti... Bunu çok seviyorum. Buraya gelmemin asıl nedeni taraftarların futbol tutkusu. Bu duyguları burada yaşamak istiyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında konuştuk. Elbette çok büyük bir maç, bunu yaşamak gerek. Umarım derbileri biz kazanırız.

(Şampiy10)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX