0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2020 Cumartesi 13:53:00 - Güncelleme:19 Eylül 2020 Cumartesi 13:54:00

Fenerbahçe ile anlaşamayan Zahavi, PSV ile sözleşme imzalıyor

Kaynak: IHA

ABONE OL

Fenerbahçe'nin de gündeminde olan İsrailli santrfor Eran Zahavi, Hollanda ligi (Eredivisie) takımlarından PSV Eindhoven ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Hollanda ligi ekiplerinden PSV Eindhoven, takımın önemli isimlerinden Sam Lammers için Atalanta ile anlaşmak üzere. 10 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedeli alacak olan PSV, kadrosunu ise Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu iddia edilen Eran Zahavi ile güçlendirecek.

Forvet Sam Lammers’ın satılmasının ardından bu boşluğu Zahavi ile doldurmayı planlayan PSV, Avrupa Ligi’nde turu geçmesi halinde Alanyaspor’un rakibi olabilir.

Perşembe günü Rosenborg deplasmanına gidecek olan Alanyaspor, rakibini elemesi halinde Mura-PSV Eindhoven eşleşmesinin galibi ile 1 Ekim’de karşı karşıya gelecek.

Etiketler : Eran Zahavi Eran Zahavi transfer Hollanda PSV Eindhoven PSV Eindhoven transfer Fenerbahçe Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer Sam Lammers spor haberleri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX