0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ocak 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:13 Ocak 2019 Pazar 08:00:00

Fenerbahçe'de oynamak istiyorum

Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde yer alan Elis, iddiaları doğruladı. Fenerbahçe ile görüşme halinde olduklarını belirten Honduraslı oyuncu, “Fenerbahçe çok büyük bir kulüp orada oynamak isterim” dedi.

EVET TEKLİF ALDIM GÖRÜŞÜYORUZ

 MLS ekiplerinden Houston Dynamo’da forma giyen Alberth Elis, F.Bahçe’de oynamak istediğini söyledi. Ülkesi Honduras'ta yayın yapan Diez'e özel açıklamalarda bulunan 22 yaşındaki oyuncu, Avrupa’da oynamak isteğini bir kez daha yineledi ve F.Bahçe’den teklif aldığını resmi olarak doğruladı. Elis, “F.Bahçe'yle görüşüyor musun?” sorusuna, “Evet bir teklif aldım ve görüşmelerimiz devam ediyor” yanıtını verdi. 

TÜRKLER TAKİP ETMEYE BAŞLADI

 FENERBAHÇE’DE forma giymenin kendisi ve kariyeri açısından harika olacağını vurgulayan 22 yaşındaki oyuncu, “Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, ben de bu büyük kulüpte oynamak isterim. Türkiye liginin de rekabet açısından üst düzeyde olduğunu biliyorum. Sosyal medya hesaplarımı birçok Türk takip etmeye başladı. Hemen hemen hepsi Fenerbahçe'ye gelmemi söylüyor. Bu noktada Tanrı'ya güveniyorum. Yakın zamanda neler olacağını göreceğiz” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX