0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2017 Pazar 10:41:00 - Güncelleme:18 Haziran 2017 Pazar 10:46:00

Fenerbahçe'nin son bombası Samir Nasri

Orta sahanın 3 bölgesine transfer yapan F.Bahçe, 10 numara için ise çıtayı çok yükseğe çekmiş durumda...

 Manchester City’nin yüksek bonservis bedeli istediği oyuncu için İngilizler’e 1 yıl kiralama teklifi yapıldı. Fransız yıldız, sarı-lacivertlilere çok yakın.
 
F.BAHÇE’NİN çiçeği burnundaki teknik direktörü Aykut Kocaman’ın “Gelecek sezon hücum futbolu oynayacağız” sözü lafta kalmayacak gibi duruyor. Şu ana kadar kadroya katılan ve katılacak isimlerin işin ofans kısmında daha etkili olması, başarılı hocanın sözleriyle bire bir örtüşüyor.
 
ÖZELLİKLE Diego’nun ayrılmasının ardından 10 numara eksikliğini iliklerine kadar hisseden hatta şampiyonluğa bu sebepten erken havlu attığı düşünülen F.Bahçe, tapusu Manchester City’de olan Samir Nasri’yi gözüne kestirdi. Çıtayı çok yukarı koyan sarı-lacivertliler bonservis bedeli yüzünden cep yakan Fransız yıldız için kiralama formülüne yöneldi.
 
‘KOCAMAN’ İSTEK
 
GEÇEN sezonu Sevilla’da geçiren futbolcunun bir yıl daha kadroda düşünülmediği belirtilirken, F.Bahçe’nin hem İngilizler’le hem de 29 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. Aykut Hoca’nın da bu transfer çok istekli olması yönetimin kesenin ağzını biraz daha açmasına neden oldu.
 
NASRI’Yİ forvet arkasında serbest oynatmayı düşünen teknik patron Aykut Kocaman’ın kafasındaki planlamada sol açıkta Mathieu Valbuena, sağ kanatta da yeni transferlerden Nabil Dirar olacak.

Şampiy10

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX