0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:58:00 - Güncelleme:18 Ağustos 2018 Cumartesi 10:10:00

Galatasaray, Juventus’tan ayrılan yıldız oyuncu Marchisio için harekete geçti

Galatasaray, Juventus’tan ayrılan yıldız oyuncu Claudio Marchisio’nun transferi için hamle yaptı. Aslan’ın dışında Avrupa devleri de onu istiyor.

Galatasaray transferde atağa geçti... Sarı-Kırmızılılar, dün Juventus ile yollarını ayıran Claudio Marchisio'nun peşine düştü. Cimbom, 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri ile temasa geçti ve oyuncunun şartlarını öğrendi. Yıldız oyuncuyla, G.Saray arasındaki görüşmelerin birkaç gün daha sürecek.

​İSPANYOLLAR PUSUDA...

Marchisio Galatasaray dışında birçok Avrupa kulübünü daha peşinden koşturuyor. Özellikle İspanyollar kulüplerinin İtalyan yıldızı transfer etmek için çok ısrarcı oldukları öğrenildi.

Bu haberi de okudularİşte Abdürrahim Albayrak'ın Fikret Orman'ı arama sebebi

TRANSFERİ AĞIRDAN ALACAK

2008 yılından beri Juventus'ta forma giyen Marchisio, bitmek bilmez enerjisi ve top tekniğiyle Galatasaray'ın aradığı türden bir oyuncu. Cimbom, bu transferde aceleci olmayacak

55 KEZ MİLLİ TAKIMDA OYNADI

55 kez İtalya Milli Takım forması giyen Claudio Marchisio, bu karşılaşmalarda 5 kez fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun kariyerine hangi takımda devam edeceği birkaç gün içinde netlik kazanacak.

Takvim

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX