0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ekim 2019 Perşembe 12:00:00 - Güncelleme:10 Ekim 2019 Perşembe 12:04:00

Galatasaray'da dev operasyon başlıyor

Geçen sezon takımın kilit isimlerinden Gomis, Rodrigues , Maicon ve Serdar, bu sezon Fernando ve Ndiaye ile yolları ayıran Fatih Terim, devre arasında da büyük değişime devam edecek.

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını kahreden Galatasaray'da 3. operasyon kapıda... G.Birliği maçından sonra "Ocak'ı bekleyin" diyen teknik direktör Fatih Terim devre arasında flaş hamlelere hazırlanıyor. Tecrübeli hoca takımın yıldız isimlerini gözden çıkardı.

ÇOK ÖNEMLİ İSİMLER GİTTİ

Geçen sezon Gomis, Serdar Aziz, Rodrigues ve Maicon gibi önemli isimlerle yollarını ayıran Terim bu sezon başı da da Fernando ve Badou Ndiaye'nin gidişine onay verdi.

BEKLENENİ VEREMEDİLER

Başarılı hoca büyük değişimi Ocak ayında da sürdürecek. Alınan bilgilere göre, bekleneni veremeyen Belhanda, Feghouli ve Mariano topun ağızında.

YENİ YILDIZLAR ALINACAK

Fatih Terim bu üç isimden elde edilecek gelirle, scout ekibiyle birlikte belirlenen transferleri takıma monte etmeyi planlıyor. Gönderilecek isim sayısının artabileceği de öğrenildi.

GÖZDEN DÜŞTÜ

Bu sezon Galatasaray formasıyla 7 maçta görev yapan Belhanda, etkisiz futbolu nedeniyle teknik heyetin gözünden düştü.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX