0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2019 Pazartesi 14:17:00 - Güncelleme:11 Kasım 2019 Pazartesi 16:00:00

Galatasaray'da sürpriz başkan adayı

Erken seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Metin Öztürk'ün başkan adaylığı için kolları sıvadığı belirtildi

TM Dijital Haber Merkezi

Mali açıdan ibra edilmesine rağmen idari açıdan ibra edilmeyen ve böylece seçim atmosferine giren Galatasaray'da kulisler yeniden hareketlenirken, mahkemenin ibrasızlık kararını onaylaması halinde yeniden adaylığını koyamayacak olan Mustafa Cengiz hukukçularla yoğun bir mesai içerisine girdi.

METİN ÖZTÜRK NABIZ YOKLUYOR

Erken seçime gidecek olan Galatasaray’da şimdiden 3 başkan adayının ön plana çıktığı görülürken Ali Fatinoğlu, Ozan Korkut ve Eşref Hamamcıoğlu’nun haricinde Metin Öztürk’ün de kolları sıvaması camiada yeni bir heyecan yarattı. Geçtiğimiz sene Nisan ayında yeniden GSYİAD Başkanı seçilen, Dursun Özbek’in listesinde yer alıp seçimlerde Mustafa Cengiz’e kaybeden Öztürk’ün şimdiden nabız yokladığı belirtilirken tecrübeli yöneticinin 24 Mart’ta gerçekleştirilen Genel Kurulda “Mustafa Cengiz ve yönetimi ibrayı hak etmediler. İbrasızlık doğru karar ama yanlış bir zaman. Eğer genel kurul mayıs ayında olsaydı ben de ibra etmezdim” sözleriyle dikkat çekmişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX