0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2017 Pazar 10:40:00 - Güncelleme:22 Ekim 2017 Pazar 10:43:00

Galatasaray'ın bugün Fenerbahçe’yi mağlup etmesi halinde başkan Özbek oyuncuları ödüllendirmeyi planlıyor

Primin kaldırılmasına rağmen Özbek oyuncuların talebi halinde tesislere hazırlıklı gitti. Konu gündeme dahi gelmezken bundan çok memnun olan başkan galibiyette kesenin ağzını açacak

G.SARAY’IN bugün Türk Telekom Stadı’nda ezeli rakibi F.Bahçe’yi devirmesi durumunda başkan Dursun Özbek başarıyı ödüllendirmeyi planlıyor. Zorlu karşılaşma ile ilgili olarak kendisi konuşmayan ve yönetime de teknik heyete da aynı talimatı veren veren Özbek, futbolcuları da sivri açıklamalar yapmamaları konusunda uyardı.
 
SARI-kırmızılılarda hemen hemen herkes başkanın belirlediği çizginin içinde kalırken Dursun Özbek’in önceki gün Florya’ya yaptığı ziyaretten oldukça memnun ayrıldığı öğrenildi. Takımda prim uygulamasının sezon başında kaldırılmasına rağmen futbolcularla yaptığı sohbette konunun buraya gelmesi halinde başkanın hazırlıklı olarak tesislere gittiği öğrenildi.
 
P’Sİ BİLE ANILMADI
 
SARI-kırmızılıların 1 numarası futbolcularla yaptığı konuşmada hem zorlu maç için başarı diledi hem de moral verdi. Ancak oldukça samimi bir atmosferde geçen sohbette adeta primin p’si bile anılmadı. Takımın tamamen dev maça konstantre olmasından çok memnun kalan Dursun Özbek’in bugün kendi seyircileri önünde alınacak bir zaferin ardından futbolculara sürpriz yapıp özel bir prim vermeyi planladığı ifade edildi.
 
SEZON başında prim sistemini kaldıran sarı-kırmızılılar, oyuncularla yapılan mukavelelerde puan başına bonus vererek maç başı ücretlerinin de azalmasını sağlamıştı.

Şampiy10

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX