0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2018 Çarşamba 01:00:00 - Güncelleme:21 Mart 2018 Çarşamba 10:37:00

Garry Rodrigues: Teklifler umurumda değil

Menajeri vasıtasıyla kendisine teklifler geldiğini belirten Garry Rodrigues, “Sezon sonunda ne olacağını bilemem ama şu anda şampiyonluğa konsantre oldum. Teklifler şu an umrumda değil” dedi.

Menajeri vasıtasıyla kendisine teklifler geldiğini belirten Garry Rodrigues, “Sezon sonunda ne olacağını bilemem ama şu anda şampiyonluğa konsantre oldum. Teklifler şu an umrumda değil” dedi.

İNGİLİZLERİ PEŞİNE TAKTI 

BU sezon gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarların gönlüne taht kuran ve Bafetimbi Gomis’le iyi bir uyum yakalayan Garry Rodrigues için İngiliz devleri sıraya girdi. Newcastle United’ın ardından West Ham United ve Everton da Yeşil Burunlu oyuncuyu takibe aldı… Newcastle Menajeri Rafa Benitez, sezonun ortasından itibaren Garry’yi her maçta takip ettiriyor. Formunu her geçen gün bir tık ileriye taşıyan 27 yaşındaki oyuncunun tek hedefi ise Galatasaray’la şampiyonluk yaşamak. 

HENÜZ ŞAMPİYONLUĞUM YOK

MENAJERİ vasıtasıyla kendisine teklifler geldiğini yakın çevresiyle paylaşan Rodrigues'in, “G.Saray’a gelmekle kariyerim adına ne kadar doğru karar verdiğim ortada… Burada kendimi daha da geliştirdim ve şu an İngiltere’den teklifler alıyorum. Ancak hiç biri umrumda değil. Kariyerimde henüz bir şampiyonluk yaşamadım ve buna bu sene Galatasaray formasıyla çok yakınım. Sadece şampiyonluğa konsantre oldum. Şu anda tek istediğim Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak” dediği kaydedildi.

BAŞKAN 30 MİLYON EURO İSTİYOR

“SEZON sonunda ne olacağını bilemem” diyerek sözlerine devam ede Yeşil Burunlu oyuncunun, “G.Saray’da mutluyum ancak hayat neler gösterir bilemeyiz. İngiltere’de oynamayı her oyuncu ister. Ancak bu sadece bana bağlı değil. Galatasaray’ın menfaatleri de önemli” sözleriyle transfere açık kapı bıraktığı belirtildi. 

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz de daha önce Garry Rodrigues’le ilgilenen takımlar olduğunu söylemiş ve yıldız oyuncunun bonservis bedelini 30 milyon euro olarak açıklamıştı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX