0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 08:59:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 09:00:00

GS PSG maç sonucu: Gs maçı kaç kaç bitti?

GS PSG maçı için geri sayım sona eriyor. Galatasaray, bu sezonki Şampiyonlar Ligi macerasını bugün deplasmanda oynayacağı Paris Saint Germain karşılaşmasıyla tamamlayacak. Galatasaray'ın rakibini mutlaka deplasmanda yenmesi gerekiyor. GS PSG maçını izlemek isteyen sporseverler arama motorlarında "GS PSG maçı ne zaman hangi kanalda? GS PSG maçı canlı şifresiz nereden izlenir?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. Futbolseverlerin merakla araştırdığı soruların yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor...

GS PSG maçı ne zaman hangi kanalda? GS PSG maçı şifresiz canlı nereden izlenir? merakla araştırılıyor. Galatasaray, bu sezonki Şampiyonlar Ligi macerasını bugün deplasmanda oynayacağı Paris Saint Germain karşılaşmasıyla tamamlayacak. Maçı kaçırmak istemeyenler karşılaşma ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Galatasaray'ın rakibini mutlaka deplasmanda yenmesi gerekiyor. Ayrıca bu galibiyet yalnızca Sarı-Kırmızılı takımın gruptan çıkmasına yetmiyor. Club Brugge'un da Real Madrid karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. İspanyol ekibi ise Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantiledi.

MAÇ SONUCU

PSG - 5 

GS - 0

GS PSG MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

PSG Galatasaray maçı 11 Aralık Çarşamba günü saat 23:00'te başladı Karşılaşma beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlandı.

GS PSG MAÇI CANLI ŞİFRESİZ NEREDEN İZLENİR?

GS PSG maçı şifreli olarak beIN SPORTS HD1'den canlı olarak takip edilebilecek.

GS PSG MAÇININ HAKEMİ KİM?

Başkent Paris'teki Parc des Princes'de oynanacak maç TSİ 23.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Rumen hakem Istvan Kovacs yönetecek. 

MUHTEMEL 11'LER

PSG: Navas, Meunier, T.Silva, Kimpembe, Bernat, Sarabia, Paredes, Gueye, Mbappé, Icardi, Neymar.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Feghouli, Falcao.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX