0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2019 Salı 09:05:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 14:15:00

Af yasası son dakika gelişmesi nedir?

Af yasası son dakika gelişmesi nedir? sorusunun yanıtı güncel olarak araştırılıyor. Vatandaşlar merakla beklediği "Af yasası 2019 ne zaman çıkacak? 2019 Af yasasında neler var? sorularının yanıtını da öğrenmek istiyor.

Af yasası son dakika gelişmesi nedir? yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar af yasasının ne zaman çıkacağını, 2019 af yasası son dakika gelişmesinin olup olmadığını öğrenmek istiyor. Af yasası son dakika gelişmeleri haberimizde yer alıyor. 1 Ekim'de yeni yasama yılının başlaması ile gündeme gelecek olan konular arasında ceza indiriminin de olması bekleniyor. Af yasası ile ilgili olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün af yasası 2019 hakkında yaptığı açıklamalar haberimiz içerisinde yer alıyor.

 

AF YASASI SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Hakimevi'nde yargı muhabirleriyle bir araya geldiği toplantıda soruları yanıtladı.

Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında hazırlanan yargı paketine yönelik Gül, "belgedekilerin hepsinin bir pakette yer alacağı" algısının bulunduğunu belirtti.GSO

Gül, "Yargı reformunda birinci paketimiz düşünce ve ifade özgürlüğünü daha da güvenceye alıcı, tutuklamadaki keyfiliği, uygulamadaki farklılığı ortadan kaldıran düzenlemeler içeriyor." bilgisini paylaştı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX