0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2019 Cumartesi 09:40:00 - Güncelleme:26 Aralık 2019 Perşembe 11:52:00

Masterchef Suna kimdir?

Mavi takımdan Kıvanç ve Yasin eleme potasına giden isimler oldu. İkinci dokunulmazlık yarışmasını ise kaybeden taraf Kırmızı takım oldu. Kırmızı takımdan eleme potasına giden isimler ise Batuhan ve Suna olarak sıralandı. Yarışmanın en iddialı isimleri arasında çekişmeli bir eleme oyunu oynandı. Yarışmanın sonunda elenen isim herkesi şaşırttı. Eleme anını kaçıranlar "Masterchef'te Suna mı elendi?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Masterchef dün kim elendi? Masterchef'te Suna mı elendi? Masterchef Suna kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Dün akşam yayınlanan veda gecesini izleyemeyenler dün kimin elendiğini merak ediyor. Artık eleme potaları git gide daha da zorlaşan Masterchef'te dün Yasin, Kıvanç, Batuhan ve Suna eleme potasındaydı. Yarışmanın başından beri kalıp ilk 9 içerisinde olmayı başaran yarışmacılardan biri dün elendi. Elenen isim Suna mı oldu? Masterchef Suna ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor...

MASTERCHEF SUNA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Suna Aydın, 10 Ekim 1986 İskenderun doğumludur. 10 yaşında Batın adında 1 oğlu var. Mutfak sanatlari akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Okulu iyi bir dereceyle tamamladıktan sonra sektore atıldı ve en iyi işletmecilerde çalışma fırsatı buldu. 

Mesleği iyi öğrenmek ve pekiştirmek adına kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı  gibi çeşitli restoranlarda head chef , koordinatorluk, yada danışmanlık yaptı. Kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoranı var. Aynı zamanda ailesine ait işletmelerinde menü danışmanlıklarını halen yapmaktadır.

Masterchef Suna'nın Restoranı, İstanbul Sarıyerde bulunmaktadır. Masterchef Suna'nın Restoranı Emirgan Korusunun arka tarafında Reşitpaşada yer alıyor. İsmi ise Sual Restaurant olan mekanda Yeni nesil Türk Mutfağı ve Kahvaltısı menüleri yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX