0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00

'Türkiye düşmanları fırsat kolluyor'

Seçimler öncesi terör örgütü DEAŞ’ın hiç olmadığı kadar Türkiye’de hareketli olduğuna dikkat çeken Soylu, hainlerin fırsat kolladığını söyledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir programda, şu an açıklayamayacağını vurgulayarak “Türkiye’yle ilgili ciddi bir tehditle uğraşıyoruz. Onun için herkes alarm vaziyetinde” demişti. 

İSTİKRAR DEVAM ETMELİ 

Rize Çaykaralılarla bir araya geldiği programda tehdidi açıklayan Bakan Soylu, “Bir taraftan PKK’yla mücadele ediyoruz, ama şunu söylemek gerekir DEAŞ, Türkiye içerisinde son 2,5-3 yılda hiç olmadığı kadar hareketli. Bu konuda da bütün güvenlik birimlerimiz son derece üst düzey alarmda” dedi. Soylu, Türkiye’yi zayıfa düşürüp içeride çatışmaları artırmak isteyenlerin şu an dört gözle beklediklerini söyledi. Soylu, “Onun için, siyasi, ekonomik ve güvenlik anlamında istikrarımızı devam ettirmek durumundayız” ifadelerini kullandı. 

“TÜRKİYE VİLAYETİ” MESAJI 

Geçtiğimiz günlerde DEAŞ yeni bir propaganda videosu daha yayınlamıştı. Örgütün lideri Ebubekir el Bağdadi'nin videosunda elinde “Türkiye Vilayeti” yazan bir dosya bulunuyordu. Bakan Soylu’nun açıklamaları 23 Haziran seçimleri öncesi  'Türkiye’ye mesaj mı veriliyor' sorusunu akıllara getirdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX