0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2018 Çarşamba 09:30:00 - Güncelleme:13 Haziran 2018 Çarşamba 09:32:00

Guti, Hakimi'yi getirecek

Guti'yi Şenol Güneş’in yardımcısı olmaya ikna etmek için Madrid’e uçan Fikret Orman, Guti’nin eski öğrencisi Achraf Hakimi’yi de Beşiktaş'a kazandıracak. Orman, önce İspanyol Hoca'yla ardından da Faslı oyuncunun menajeriyle biraraya geldi.

GÜNEŞ

REAL MADRİD’İ BEKLİYOR

■ BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, İspanya’dan iki bombayı birden patlatmaya gitti. Geçen gün kızıyla beraber İspanya’nın başkenti Madrid’e uçan Orman, önce eski futbolcuları Guti Hernandez’i Şenol Güneş’in yardımcısı olarak Siyah-Beyazlılar’a dönmeye ikna etmeye çalıştı. Real Madrid’in efsane futbolcularından olan ve Eflatun-Beyazlılar’ın U19 takımını çalıştıran Guti’nin Beşiktaş’ın teklife olumlu yaklaştığı ancak Madridli yetkililerle görüştükten sonra karar vereceği aktarıldı.

GUTİ KEFİL OLDU

■ ORMAN’IN ikinci planı ise Real Madrid’in genç sağ beki Achraf Hakimi… İspanyol deviyle hala sözleşme yenilemeyen ve Fas Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Hakimi’nin bağlı olduğu menajerlik şirketindeki yetkililerle Madrid'de görüşen Orman, transfer için zemin yokladı. Faslı sağ bekin Real Madrid’in U19 takımındaki hocası olan Guti'nin de toplantıda hazır bulunduğu aktarıldı. Guti’nin Hakimi’nin gelişimi için Beşiktaş’ın en iyi tercih olacağı konusunda menajerine telkinlerde bulundu.

SEVİLLA VE TOTTENHAM DA İSTİYOR

■ Görüşmelerde olumlu sonuç alan Fikret Orman'ın, ikiliyi önümüzdeki hafta resmen açıklaması bekleniyor. Real Madrid’in altyapısında yetişen ve Guti’nin A Takıma son hediyelerinden olan 19 yaşındaki Hakimi, bu sezon 17 karşılaşmada 2 gol atarken 1 de asist yaptı. Hızı ve çalım yetenekleriyle dikkat çeken Faslı sağ bek ile İtalyan, İspanyol ve İngiliz kulüplerinden ilgilendiği aktarıldı. Özellikle Sevilla ve Tottenham’ın Hakimi için çok istekli olduğu bildirildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX