0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2018 Perşembe 00:47:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2018 Perşembe 00:48:00

Hosseini'ye pasaport engeli

Trabzonspor’un her konuda anlaştığı Hosseini, Trabzon’a gelemiyor. İranlı oyuncunun şu anki takımı Esteghlal, Hosseini’nin pasaportuna el koydu. İran ekibinin CEO’su, oyuncunun gidişine izin vermeyeceklerini söyledi.

YÖNETİM DOĞRULADI 

■ TRABZONSPOR'UN ilk transferi olacak olan Majid Hosseini Türkiye’ye gelemiyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Başkan Danışmanı Özkan Sümer’in doğruladığı Hosseini’nin pasaportuna kulübü el koydu. Dünya Kupası'nda İran Milli Takımı'nda yer alan 22 yaşındaki oyuncu turnuva bittikten sonra federasyonda bulunan pasaportunu almak için gitti. Federasyon ise genç oyuncunun pasaportunu Esteghlal yetkililerinin aldığını söyledi. 

BUGÜN GELMESİ BEKLENİYOR

■ HABER karşısında Hosseini adeta şoke olurken,  Türkiye'ye gidişini engellemek isteyen Esteghlal CEO'su İranlı futbolcunun gidişine izin vermeyeceklerini inatla dile getirdi. İran medyasında yer alan haberlere göre; durum karşısında şaşıran Hosseini ise İran Futbol Federasyonu Başkanı ile Esteghlal yöneticilerini görüştürerek sorunu çözmek ve Türkiye'ye gelmek istiyor.  Houssani'nin bugün Trabzon'a gelerek resmi imzayı atması bekleniyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX