0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ağustos 2018 Cuma 10:29:00 - Güncelleme:10 Ağustos 2018 Cuma 10:30:00

Jose Mourinho'ya transferde yönetim engeli

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, transfer sezonunu sessiz geçiren ekiplerden.

Geçen sezonu şampiyon Manchester City'nin 19 puan gerisinde tamamlayabilen Manchester United'ın nasıl bir transfer politikası izleyeceği merak ediliyordu. Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı takım, orta sahaya Shakhtar Donetsk'ten kattığı Fred dışında dikkat çeken bir transfer yapmadı. 19 yaşındaki Diogo Dalot ve 3. kaleci konumundaki Lee Grant, takımın diğer transferleri oldu.

Kadrosuna mutlaka bir stoper katmak istediği bilinen Manchester United'da bu transferin gerçekleşmemesi gündem oldu. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, ismi Yerry Mina, Diego Godin ve Harry Maguire gibi stoperlerle anılan takımda devreye yönetim girdi. Telegraph'ın haberine göre, Kırmızı Şeytanların yöneticileri Mourinho'ya ulaşarak sadece Raphael Varane gibi en üst düzey bir stoperin transferine 100 milyon sterlin civarında bir maddi kaynak yaratabileceklerini, daha düşük kalitede bir oyuncu için izin vermeyeceklerini söyledi.

(Ntvspor)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX