0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 12:22:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 12:30:00

Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım: Benimle kal

Oyuncu Beren Saat ile 28 Mart'ta boşanacakları iddia edilen Kenan Doğulu, dün akşam sosyal medya hesabından duygusal bir şarkısını paylaştı. Evliliğini kurtarmak için mücadele ettiği konuşulan Doğulu'nun paylaşımı eşi Beren Saat'e gönderme olarak yorumlandı.

Başarılı oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 yılında yurt dışında dünya evine girdi. Evlilikleri hakkında bir süredir boşanma haberleri çıkan çiftin 28 Mart'ta boşanacakları iddia edildi.

Bu haberlerden sonra herhangi bir açıklamaya yapmayan çiftin paylaşımları ise dikkat çekti. Şarkıcı Kenan Doğulu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, boşanacakları iddia edilen eşi Beren Saat'e gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

KENAN DOĞULU EVLİLİĞİNİ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR

Doğulu'nun 5 yıllık evliliğini kurtarma çabası içinde olduğu ancak bu çabanın sonuçsuz kaldığı da söylentiler arasındaydı.

"BENİMLE KAL"

Kenan Doğulu, sosyal medyada Benimle Kal şarkısını söylerken çekilen bir videoyu paylaştı. Doğulu'nun hikayesinde paylaştığı şarkı, 'Beren Saat'e gönderme yapıyor' şeklinde yorumlandı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX