0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Aralık 2019 Cuma 09:17:00 - Güncelleme:23 Ocak 2020 Perşembe 15:48:00

Mucize Doktor Nazlı kim?

FOX Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor oyuncularının kim olduğu merak ediliyor. Başrol karakteri Doktor Ali ile iyi anlaşan doktor Nazlı merak edilen karakterler arasında yer alıyor.

FOX Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor oyuncularının kim oldukları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Merak edilen isimler arasında Nazlı karakteri de yer alıyor. Mucize Doktor Nazlı'nın kim olduğu ve Mucize Doktor'un Nazlı karakterine can veren Sinem Ünsal'ın hayatı ile ilgili merak edilenler haberimiz ieçrisinde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR NAZLI KİMDİR?

20'lerinde, cerrahi asistanı, Ali’nin ilk ve büyük aşkı. Empati yeteneği yüksek, bu yüzden fazla bağlanabiliyor. Nazlı hastanenin en gelecek vaat eden cerrahi asistanlarından biri. Bağımlılıksa onun en hassas noktası. Bu konuya en ufak bir tahammülü bile yok. Ailesinde yaşadığı travması yüzünden de erkeklere güvenmekte hep zorlandı. Güzel ve akıllı bir kız olmasına karşın pek ilişki yaşamadı, hayal kırıklığına uğramaktan korktu, kendini hep korudu. Onun bu zırhını aşmayı ilk başaran Ferman oldu. Nazlı yakışıklı, başarılı cerraha önce hayran, sonra da sırılsıklam aşık oldu. Kendini alamadı, ne olduğunu, başına ne geldiğini o bile anlamadı. Ama Ferman’ın Beliz’le ilişkisini bildiği için platonik takılıyor. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX