0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2018 Cuma 02:00:00 - Güncelleme:12 Ekim 2018 Cuma 02:00:00

Martin Linnes: İmzaya hazırım

Türkiye’de çok mutlu olduğunu belirten Martin Linnes, “Sözleşmem bu sezon sonunda bitiyor ve kulübüm bana uzatmak isteğini iletti. Yeni sözleşme için sabırsızlanıyorum” dedi.

GÜNEŞ

GALATASARAY’DA MUTLUYUM

■ GALATASARAY’IN Norveçli yıldızı Martin Linnes, milli takım kampında ülke basınına açıklamalarda bulundu. Kariyer planlarını anlatan 27 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılılar’la yeni sözleşme imzalamaya sıcak baktığını söyledi. Linnes, “Sözleşmem bu sezon sonunda bitiyor. Kulüple çok iyi bir diyaloğum var ve benimle devam etmek istiyorlar. Ben de Galatasaray’da mutluyum. Forma şansı buluyorum. Takımıma katkı veriyorum” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞME İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

■ SARI-KIRMIZILILAR’LA yeni sözleşme için görüşmelere başladığının da altını çizen Norveçli sağ bek, “Bu tip görüşmelerin olması çok doğal. Kulüp bana sözleşme imzalamak istediğini iletti. Yeni sözleşme için sabırsızlanıyorum. Burada önemli olan beni takımda tutmak istemeleri, bu beni çok mutlu ediyor. Bunun bir parçası olmak çok güzel bir duygu Neler olacağını yakın zamanda göreceğiz.  G.Saray kariyerim için önemli bir nokta” diye konuştu.

MARİANO İNANILMAZ BİR YETENEK

■ Norveçli oyuncu, şöyle devam etti: ''Neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. Açıkçası Galatasaray'da son iki sezonum çok iyi geçti. Mutluyum. Şu an başka takımlardan gelen bir teklif yok. Türkiye'nin en üst düzey takımında ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorum. Sene sonuna doğru ne olup biteceğini göreceğiz. İnanılmaz yeteneklere sahip bir Brezilyalı olan Mariano ile aynı pozisyon için rekabet halindeyiz. Zorlu bir rekabet. Ben kendime güveniyorum.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX