0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2018 Pazar 10:03:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2018 Pazar 10:09:00

Ndiaye ve Indi Galatasaray yolunda

Emre Akbaba'yı alan Sarı-Kırmızılılar durmuyor. Galatasaray, Ndiaye'yi pazartesi açıklayacak. Yine Stoke City'de forma giyen Indi için görüşmeler sürüyor.

Müthiş bir transfer yarışının ardından Emre Akbaba'yı Fenerbahçe'nin elinden kapan Galatasaray'da hareketlilik sürüyor... Sarı-Kırmızılılar şimdi de kalan iki haftalık sürede diğer eksik bölgeleri takviye etmek için çalışıyor. Cimbom'da imzaya en yakın isim Badou Ndiaye. Senegalli yıldızın dönüşü an meselesi.

NDIAYE'DE ANLAŞMA TAMAM

Stoke City ve Ndiaye ile her konuda anlaşan yönetim pazartesi veya en geç salı transferi resmen açıklayacak. Stoper transferindeki hedefi rota da Stoke City... Listenin ilk sırasında Bruno Martins Indi var.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

26 yaşındaki Hollandalı stoperin kiralanması için de İngiliz kulübüne teklif yapıldı. Martins Indi teklife sıcak bakarken, Stoke ile görüşmeler devam ediyor. Fatih Terim de Indi'nin transferini çok istiyor.

KULİSLERDE GOMEZ İDDİASI!

Galatasaray Ndiaye ve Indi'yi kadrosuna katarsa, bir de forvet transferi yapıp noktayı koyacak. Dün kulislerde Mario Gomez'in ismi konuşulmaya başlandı. Ancak yöneticiler Alman yıldızı yalanladı.

(Takvim)

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX