0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 09:12:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2019 Perşembe 09:18:00

Nihat Özdemir açıkladı! 'Hepsiyle görüştük'

Özdemir: Kulüpler Birliği ile Bankalar Birliği arasındaki finansal anlaşmayı yetiştirmeye çalışıyoruz. UEFA’nın öngördüğü süre içinde inşallah yetiştireceğiz. Bugün bile arkadaşlarımız onunla uğraşıyor.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu başkanlığı için adaylığını açıklayan ve seçimi kazanmasına kesin gözle bakılan Nihat Özdemir’in öncelikli meselesi kulüplerle Bankalar Birliği arasındaki finansal anlaşmayı UEFA’nın öngördüğü sürede imzalamak. Önceki gün Kulüpler Birliği’nin iftar yemeğinden önce yapılan toplantıda başkanlarla bir araya gelen ve sorunları dinleyen Özdemir, toplantıdan edindiği izlenimleri ve kulüplerin dört gözle beklediği finansal anlaşmayla ilgili çalışmaların geldiği aşamayı Akşam Gazetesi’ne anlattı.

İşte Özdemir’in o açıklaması: 

GÜZEL BİR ORTAMDA KONUŞTUK 

Kulüp başkanlarıyla görüşmelerimiz gayet iyiydi. Başkanların desteği var. Bütün kulüplerin yöneticileri teveccüh gösterdiler, oturup, konuştuk. Fikir alışverişinde bulunduk. Yeni dönemde neler yapabileceğimizi konuştuk. Böyle güzel bir ortamda toplantı oldu. Kulüpler Birliği ile Bankalar Birliği arasındaki finansal anlaşmayı inşallah yetiştireceğiz. Bunun için uğraşıyoruz. Arkadaşlarımız bugün bile bu konuyla uğraşıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX