0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Haziran 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:18 Haziran 2018 Pazartesi 02:00:00

Pis Cocu'lar geliyor

Fenerbahçe’nin her konuda anlaştığı ve İstanbul’a davet ettiği Phillip Cocu hakkında konuşan PSV yöneticisi Gerbrands, “Cocu'nun bizimle devam eden sözleşmesi var. Fenerbahçe eğer Cocu'yu istiyorsa bizimle anlaşmak zorunda” dedi.

GÜNEŞ

FENERBAHÇE’NİN her konuda anlaştığı ve İstanbul’a davet ettiği Phillip Cocu hakkında PSV Eindhoven ve bir dönem PSV ile Fenerbahçe forması giyen Pierre van Hooijdonk’dan açıklama geldi. Fox Sports'a konuşan PSV yöneticisi Toon Gerbrands, Cocu'nun devam eden bir sözleşmesi olduğunun altını çizerek, “Henüz bir anlaşma yok. Cocu'nun bizimle devam eden sözleşmesi var. Fenerbahçe eğer Cocu'yu istiyorsa bizimle anlaşmak zorunda” dedi.

4 MAÇ KAYBEDERSE KOVULUR

PİERRE van Hooijdonk da Sarı-Lacivertliler’in Cocu tercihini şaşırtıcı buldu. Hollandalı teknik adamın PSV ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu belirten van Hooijdonk, “Cocu, yaptığı anlaşmaya sadık kalan biridir. Demek ki, F.Bahçe'nin teklifini çok önemli bir şans olarak görüyor” diye konuştu. Fanatik taraftarları ve sürekli çalkantılar nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in ‘cadı kazanı’ olduğunu vurgulayan efsane oyuncu, Cocu’yu “4 kez maç kaybedersen, hemen eve de gönderilebilirsin” diye uyarılarda bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX