0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:18 Ocak 2019 Cuma 08:50:00

Şehit çocukları için buluştular

Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği, 81 ilden 81 çocuğun hayalini gerçekleştirmek için yardım gecesi düzenledi. Coşkun Sabah'ın sahne aldığı gecede ünlü akını yaşandı.  

Tolga ASLAN 

Şehit çocuklarını birer emanet olarak kabul ederek çeşitli yardım etkinlikleri düzenleyen ‘Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği’ önceki akşam yine önemli bir geceye imza attı. 81 ilden 81 çocuğun hayalini gerçekleştirmek için, Coşkun Sabah'ın sahne aldığı etkinliğe Wilma Elles, Kamuran Akkor, Demet Akalın, Umut Akyürek, Tarık Mengüç, Ferman Toprak, Tuncay Akça ve Ahmet Arıman gibi ünlü isimler katıldı. Açık artırma için en anlamlı bağış, 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir’in kardeşi Savaş Halisdemir’den geldi. Şehit kardeşi, ağabeyinin sırt çantası ve beresini bağışlayarak derneğe destek oldu.

Yardımsever güzel 

Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, gecenin en çok ilgi gören ismi oldu. Yardımsever kişiliğiyle tanınan oyuncu, 'Bir tek çocuğun bile hayatına dokunabilirsek ne mutlu bize' dedi.  

Hababam Sınıfı'nın sevilen oyuncuları Tuncay Akça ve Ahmet Arıman da geceye katılan isimler arasındaydı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX