0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2018 Çarşamba 02:00:00 - Güncelleme:17 Ekim 2018 Çarşamba 02:00:00

Sivas’ta sahne senin

Phillip Cocu, Slimani’nin yokluğunda Michael Frey’e sarıldı. Hollandalı çalıştırıcı, dünkü idmanda İsviçreli oyuncu ile bire bir görüştü ve “Sivasspor maçında sahne senin. Göster kendini” dedi.

ARTIK GOLLE TANIŞMALISIN

FENERBHÇE’DE Teknik direktör Phillip Cocu, dünkü idmanda öğrencisi Michale Frey’le özel bir görüşme yaptı. İslam Slimani’den Sivasspor maçında yararlanamayacak olan Hollandalı çalıştırıcının Frey’e “Sivas deplasmanında birinci santrforum sen olacaksın. Sahne senin. İslam’ın yokluğunda göster kendini… Herkes gerçek Frey’i bu maçta görsün. Artık golle tanışma vaktin geldi. Taraftar senden gol ve goller bekliyor” dediği öğrenildi.

BOL BOL ŞUT ÇALIŞTI

HOCASIYLA yaptığı bu konuşmanın ardından daha da hırslanan İsviçreli oyuncu, idmanda bol bol şut çalışması yaptı… Harun’un koruduğu kaleyi bombardımana tutan Frey’in hırsı ve istediği teknik direktör Phillip Cocu’nun yüzünü güldürdü. İsviçreli futbolcu, bu sezon Fenerbahçe’de çıktığı 4 maçta ve FC Zürih formasıyla oynadığı 5 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Frey, İstanbulspor’la oynanan hazırlık maçında ise gol atarak galibiyette başrolü oynamıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX