0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2019 Pazartesi 12:36:00 - Güncelleme:18 Kasım 2019 Pazartesi 12:37:00

Garry Rodrigues'ten şampiyonluk sözleri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Garry Rodrigues, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Türkiye kariyerine Galatasaray'da başlayan ardından el-İttihad üzerinden Fenerbahçe'ye kiralanan Garry Rodrigues o kadar mutlu ki... 2021'e kadar sarı-lacivertli formayı giyecek olan kanat oyuncusu kısa sürede takıma adapte olmuş durumda.

Rodrigues, F.Bahçe forması giydiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek "Kendimi evimde gibi hissediyorum. Bana burada saygı duyuyorlar ve bu da motivasyonuma sahadaki mücadeleme olumlu olarak yansıyor" diye konuştu.

TARAFTARA MESAJ

Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayan sarı-lacivertli oyuncu "Sadece saha içinde değil saha dışında da takım arkadaşlarımızla beraberiz. Takım ruhu gerçekten çok güzel. Tam bir aile havası var. Maçlarda bizi yalnız bırakmayan ve büyük destek veren taraftarlarımızın da bize güvenmesini istiyoruz. Hedefimiz tartışmasız şampiyonluk. Bu hedef için de elimizden geleni yapacağız ve sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

(Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX