0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2018 Cuma 02:00:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2018 Cuma 02:00:00

Stoper şart

PSV Eindhoven karşısında Ahmet Çalık ve Maicon’un tel tel dökülmesi Fatih Terim’i çileden çıkardı. Tecrübeli çalıştırıcı, Albayrak’a ‘stoper almanız şart’ diyerek transfer istedi. Terim’in Mina ve Miranda’dan birini mutlaka takımda görmek istediği kaydedildi.

GÜNEŞ

MAİCON-AHMET ÇILDIRTTI

GALATASARAY’DA stoper transferi hız kazandı… Yeni sezon çalışmalarını İsviçre’de sürdü- ren Sarı-Kırmızılılar, önceki akşam ikinci hazırlık maçında PSV Eindhoven’la karşılaştı. Hollanda temsilcisi karşısında savunmada çok büyük açıklar veren Galatasaray, sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçta alınan skordan çok sergilenen futbol, teknik direktör Fatih Terim’i çileden çıkardı. Özellikle Maicon, Ahmet ve Carole’ün hataları sonrasında Terim çılgına döndü.

İLK İKİ SIRA BELLİ

MAÇ sonu üç oyuncusunu sert bir şekilde uyaran Fatih Terim, 2.Başkan Abdurrahim Albayrak’la da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana konusu transferdi. Forvet arayışlarını ikinci plana atan Terim’in önceliği savunmaya verdiği ve “Maicon ve Ahmet’in durumu ortada. Stoper almamız şart” dediği öğrenildi. İmparator’un Albayrak’a verdiği listenin ilk iki sırasında ise Yerry Mina ile Miranda var. Terim, iki oyuncudan birini mutlaka takımında görmek istiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX